AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 3 camere, zona Sora

Cod: 8294
285 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Nr. băi:
Compartimentare:
Etaj:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Vă propunem spre vânzare un apartament cu 3 camere, situat, în zona Liceului Brassai, zona magazinului Sora, fiind orientat est-nord. Apartamentul are o suprafață utilă de 110 mp, situat la parter, într-un mic bloc de locuințe construit în anii 1975-1976, cu izolație exterioară, regim de înălțime D+P+2E. Este un apartament semidecomandat, cu un nivel de confort ridicat. Hol acces, bucătărie separată, trei camere - unul cu trecere către cealaltă, separate prin uși mari de sticlă, 2 băi cu geamuri, balcon mare deschis spre curtea interioară. Camerele au vedere spre curtea interioară, iar bucătăria spre stradă. Interiorul este finisat clasic. Imobilul dispune de centrală termică proprie, ferestre din lemn, parchet din lemn masiv, gresie clasică, ușă de intrare din lemn. Apartamentul dispune și de o pivniță. Apartamentul este bine prezentat. Are o compartimentare frumoasă, cu camere spațioase. Imobilul poate fi ocupată imediat. Apartamentul este situat în apropiere de mijloacele de transport în comun. Vecinătăți: centrul istoric al orașului, magazinul Sora, P-ta. Mihai Viteazul. Preț: 285000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro