AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

Eladó családi ház a Fellegváron

Kód: 8267
525 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Ár:
Telekterület:
Elválasztás:
Helység:
Parkoló hely:
Eladó/Kiadó:
Típus:

Eladásra kínálunk egyedi házat a Fellegváron, közel a Parkhoz. A családi ház 300 nm-es telekkel rendelkezik, alagsor – földszint – emelet – manzárd alkotja. Az alagsorban egy nagy garázs, 1 szoba, 1 központi fűtés szoba, fürdőszoba és tároló helység lett kialakítva. A földszinten: egy szoba, melyet irodaként használnak, nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba és egy terasz található. Az emeleten 3 hálószoba és 2 fürdőszoba van, a fő hálószoba saját fürdőszobával is rendelkezik. A tetőtérben egy hálószoba, egy nappali és egy fürdőszoba található. A ház modern stílusban lett felújítva, teljesen berendezve és felszerelve kerül értékesítésre. Nagyon jó környéken található, közel a Fellegvárhoz. Ideális mind lakhatás, mind befektetés céljából. Ár: 525000 euró.

Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az reform.reform@yahoo.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40735516227

A fenti ajánlat tájékoztató jellegű, megtörténhet, hogy az ingatlant időközben értékesítették, vagy megváltozott az árértéke. Cégünk nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és időszerűségéért.

Elérhetőségek:

cím: Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro